Pa Green z LED zasloni

Uporaba LED signalizacije je odličen način za sodobnega podjetja razširiti svoje okoljske politike. LED tehnologija je boljša od tradicionalne svetilne signalizacije v skoraj vseh pogledih, in da je zelena v škorenj.

Oglejmo pogled na zeleno prednosti LED zaslonov!

Nižji stroški energije: tradicionalni array LED porabi približno 1/10th toliko energije kot primerljive žarnice, in bistveno manj kot fluorescenčne ali neonske žarnice tudi. LED znaki so izjemno učinkoviti, s skoraj nič od svoje energije nesmotrne porabe kot odvečno toploto.

Daljša življenjska doba: povprečno LED je ocenjeno življenjsko dobo od 35.000 do 50.000 ur, in to je samo kako dolgo je potrebno za eno LED luči zbledi do 70 % svoje prvotne jakosti. Življenjska doba za LED zasloni so ocenjene za 100.000 ur, jim bistveno daljšo življensko dobo kot primerljive signalizacije.

Lažje čiščenje: za razliko od žarnic, plina, ni nevarnosti nevarnih kemikalij, ki uhajajo iz njih in v okolje, oni so zelo težko vdreti v ostre črepinje, in so tudi brez nevarnih snovi, ki so zaposleni pri njihovi gradnji. LED elementov celo mogoče reciklirati!

Boljšo vidljivost: Če vas skrbi, da je kakovost kompromis za njihovo nizko energetskih stroškov in enostavna gradnja, ni. LED prikazovalniki imajo boljšo vidljivost na vrhu vse ostalo.

Državne podpore so na voljo: glede na vaše stanje in podjetja, ste lahko upravičeni do vlada štipendije ali ogljikovih kreditov naj bi vas spodbujamo, da sprejme zelene tehnologije. Razišče to! Če ste upravičeni, zmanjša stroške še dlje.

Lažje vzdrževanje: ko je nameščen LED znak, naj zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Tudi če nekaj posameznih LED ugasne nepričakovano, komaj vpliva na splošno svetlobe zmogljivosti ker vsak zaslon porabi več sto ali tisoč LED. LED znaki lahko posodobite na daljavo kot tudi zmanjšanje stroškov plina in delovne sile.

Vse to dodaja do enega zaključka: kot tudi uživajo prednosti svetlejša, bolje signalizacije, ste pospeševanje ROI odzvale zaslon! Če želite raziskovati to, odjaviti se to vzajemen ujeti app, ki prikazuje samo prikaže koliko denarja lahko prihranite tako, da gredo zelene z LED.

Če vsa druga vprašanja o prednostih LED prsten podpisljiv, ali samo želite videti več o tem, kako bo zelena z LED vam lahko prihrani denar, samo stik z nami in bomo mi poskrbeli, da boste dobili vse potrebne informacije.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. gradnja, tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, mesto Shiyan, Shenzhen, Kitajska

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board