Prikazuje najboljše slike iz LED izložba sistem

Ena od največjih težav ljudi obraz ko kupujejo svoj prvi LED zaslon je dajanje slik na to, da pokažejo tudi na zaslonu. Načelno, LED zaslon, ki je bistveno drugačen od računalniškega zaslona, in vaš Optika morate formatirati čim bolje izkoristiti tehnologijo. Preprosto spustite najboljše prakse upravljanja s trdega diska na znak, najbolj pogosto privede do slabe podobe na LED, sam.

Vendar, če ste prišli razumeti LED izložba technology, potem lahko prideš gor z velike, oko-lov slike, ki bodo sodelovala vaše stranke.

Resolucija

Prva stvar, ki vodijo v mislih o LED zaslon je, da se bo moral veliko nižje ločljivosti kot računalniški monitor. "Resolucijo" preprosto pomeni, koliko pik (pik), se na zaslonu, in to je merjenje vrstic in stolpcev. Sodobni računalniški monitor se bo moral resolucijo 768 x 1024 ali višji, ker je LED ločljivost se bo več kot 80 x 208 ali 48 x 96. To je velika razlika v raven podrobnosti, ki je na voljo.

Če poskušate postaviti velik velikost slike na eno od teh LED prikazovalniki, veliko vizualnih informacij boš izgubil kot dobi stisnemo v manjši obliki. Fine podrobnosti in, predvsem, majhne besedilne moteno ali celo postane popolnoma zakriti.

Izognili izkrivljanju

Drugih večjih napako nekaj ljudi, da ko prvi, ki uporabljajo znak LED ali LED oglasna deska je z težaven rabiti slike, ki so napačne oblike. Čeprav to ni vedno res, LED izložba technology nagiba v prid resolucij, ki so veliko širše kot so visoke. LED zaslon morda resolucije kot 96 x 288, ki je trikrat tako dolgo, kot je visoka. Think of it kot razlika med zaslonom standardni TV in widescreen slika vidite v kinematografih.

Če uporabljate sliko, ki je napačne oblike za prikaz, se bo končal pridobivanje stisnemo in izkrivljena. Če je prevelik za prikaz slike, da bo postala "Izgnječen," na primer. To izkrivljanje naredi sliko videti slab in omejuje učinkovitost LED signalizacije.

Prilagodi velikosti slike za prikaz

Rešitev tega problema je relativno preprost: morate formatirati slike vnaprej, prilagoditi LED zaslon. Skoraj, katerem koli urejevalniku slik v računalniku, tudi osnovne Microsoft Paint program, ki pride standardno z operacijskim sistemom Windows, ima sposobnost, da spremenite velikost slike v različnih resolucijah. Preden prikaže sliko na LED zaslon, velikost ročno vnaprej videti, kako izgleda. Če postane izkrivljena ali nejasen, boste morali urediti sliko, da bi bilo primerno obliko.

To tudi velja za besedilo, če uporabljate LED oglasna deska. Poskusite držati navaden sans serif pisave kot Arial. Bolj kompleksne pisave je, bolj verjetno je, da se izkrivljena na LED zaslonu.

Takeaway

Kar najboljše izkoriščanje LED prikaz tehnologije zahteva zagotavljanje vaše slike so oblikovani za to posebej. Urejanje slike, tako da se prilegajo na zaslonu, ter si ju predoglejte pred ob njih gredo v živo. To je ključnega pomena za pridobivanje največ izven vaš sistem LED zaslon.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. gradnja, tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, mesto Shiyan, Shenzhen, Kitajska

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board